Merk

Luieretuis

Een luieretui is het perfecte accessoire voor parents-on-the go. Een luieretui biedt naast een eigen verzorgingsmatje enkele opbergvakjes voor luiers, een verschoningsdoekje. Een luieretui is perfect om in een gewone handtas mee te nemen. Zo hoef je nooit meer zonder je baby essentials op weg. Leuketas biedt een mooie selectie luieretuis aan.

0 artikel(en)

 

Luieretui perfecte accessoire voor parents-on-the-go

Misschien heb je nog nooit van een luieretui gehoord en misschien was je al een tijdje op zoek naar een luieretui. Een luieretui is het perfecte accessoire voor ouders om mee te nemen in je schoudertas of rugzak. Een luieretui is daarom perfect voor drukke ouders die graag niet al te veel mee nemen onderweg. De luieretui is uitvouwbaar en wordt hiermee een verschoningsmatje. Daarnaast bieden de transparante mesh pockets voldoende ruime voor een luier, speentje, spuugdoekje en lotion.

 

Waarom een luieretui? 

Geen enkele moeder of vader is hetzelfde en daarom zijn de wensen bij het invullen van het aanstaande ouderschap zeer uiteenlopend. Voor de ene aanstaande ouder is de zoektocht naar en de aankooo van de ultieme verzorgingstas het hoogtepunt in de voorbereidingen van het ouderschap. De ander zal nooit een verzorgingstas of luiertas kopen. Voor deze doelgroep is een luieretui wel de perfecte oplossing. Met een luieretui kun je namelijk met gemak en georganiseerd een handjevol essentials voor onderweg meenemen en kun je je kleintje overal en hygiënisch verschonen.

 

Luieretuis van Leuketas.nl

Leuketas.nl heeft onder het merk Kidzroom een aantal mooie luieretuis in haar collectie. De luieretuis van Kidzroom hebben een tijdloze en stijlvolle eenvoudige uitstraling, waardoor ze qua met gemak bij elke (schouder)tas matchen. De luieretuis zijn stevig en een gemakkelijk schoon te maken. Bij Leuketas.nl bestel je eenvoudig en snel uit de selectie luieretuis. Op werkdagen voor 13.00 besteld is dezelfde werkdag nog verzonden.