Trolley koffers

Vrolijke trolley kinderkoffer van Vadobag.nl. Vadobag.nl ontwerpt, produceert en verkoopt al jaren trolleykoffers voor kinderen. Bekende en minder bekende film en serie karakters en ook de meest populaire idolen voor kinderen zien we terug op de trolleykoffers voor kinderen van Vadobag.nl. Zo zijn er trolleykoffers van Mickey Mouse, Kidzroom en Lulupop en de Cutiepies. Naast de vrolijke figuren is de stevigheid van de koffers ook een reden om kindertrolleykoffers bij Vadobag.nl te shoppen. 

7 artikel(en)

Met een kinderkoffer maak je het reizen voor kinderen op een speelse manier leuker. Een weekendje weg of op vakantie gaan is heel leuk, maar ook een beetje spannend voor kleine kinderen. Laat je kind daarom een eigen koffer uitkiezen. Zo begint de vakantie al leuk met het inpakken van de spullen. Daarna staan de kinderen natuurlijk te trappelen om rond te lopen met hun eigen trolley kinderkoffer. Alle spanning voor de reis wordt meteen vergeten.

 

Ieder kind neemt graag zijn eigen spulletjes mee. Dat wordt nog leuker in een speciale kinderkoffer. Doordat er wieltjes onder deze kinderkoffers zitten is hij makkelijk door het kind zelf te dragen, of eigenlijk te rijden. Er zit een uitschuifbare trekstang aan dus zo kan het koffertje makkelijk achter je aan getrokken worden. Het ruime opbergvak zorgt voor genoeg opbergruimte. Naast je kleren kun je ook wat speelgoed inpakken. En vergeet je favoriete knuffel niet!

 

Op vakantie gaan is hartstikke leuk. Een leuke kinderkoffer met vrolijke kleuren past daar natuurlijk het allerbeste bij. Bij Leuketas.nl vind je verschillende kleurrijke dessins, maar ook mooie monochrome prints terug. Er is veel aandacht besteed aan de details en afwerking. Dat zie je terug in de leuke prints en stiksels. Ook vind je diverse Disneyfiguren, en de Lulupops terug op de collecties kinderkoffers. Daar word je toch helemaal blij van! Daarnaast bieden wij het gehele assortiment Kidzroom trolleykoffers aan. Bestel je trolley kinderkoffer vandaag nog voor 13.00, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden.