Kindertassen

Kindertassen zijn er in vele verschillende variaties. Een rugzak, schoudertas, gymtas, klein, groot, modieus of juist heel sportief, een super girly meisjes tas of een stoere jongens tas. Of jouw kind nu van paarden, sterren of Disney houdt, Leuketas.nl heeft een uitgebreid assortiment met voor iedereen een leuke kindertas. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hippe meisjes tas

Meiden zijn gek op tassen. Een mooie meisjes tas nemen ze graag overal mee naartoe. In eerste instantie is een tas nodig om spullen mee te nemen naar de oppas, naar school of bijvoorbeeld een logeerpartijtje. Handig om een lunchtrommel mee te nemen, je gymspullen of je favoriete knuffel. Leuke details en frutseltjes zoals glittertjes en strikjes maken een meisjes tas helemaal leuk. Ook de Disney prinsessen zijn populair bij kleine meisjes. Bij Leuketas vind je tassen die aan alle eisen van meisjes voldoen.  

Later wordt een meisjes tas steeds belangrijker als accessoire. Om een outfit compleet te maken neem je dan een bijpassende tas mee. Een neutralere tas zonder al te veel toeters en bellen is dan makkelijker om te combineren. Een effen kleur met een canvas look bijvoorbeeld geeft al een meer volwassen uitstraling.

Stoere jongens tas

Voor jongens is een tas eerder noodzaak dan dat ze hem voor de leuk dragen. Een jongens tas wordt dus vooral uit praktisch oogpunt gebruikt. Maar om dat dan toch leuk te houden zijn er ook genoeg stoere jongens tassen verkrijgbaar. Ook jongens hebben Disney helden of zijn fan van FC Barcelona. Auto’s en motors zijn natuurlijk ook harstikke cool. Daarom heeft Leuketas ook tassen met deze toffe prints in het assortiment.

Alle tassen voor kleine kinderen en tieners

Voor elke leeftijd is er een passende tas. Een lichte gymtas, een grotere shopper of een rugzak, voor alle doelen kun je een tas vinden. Bekijk snel de collecties. Als je de leeftijd selecteert kom je al snel bij een geschikte meisjes of jongens tas uit. Deze kun je meteen online bestellen. Als je dat voor 13.00 doet, wordt hij morgen al bij je thuis bezorgd!