Heuptassen

Heuptassen zijn weer helemaal hot. Een heuptas is ideaal om kleine voorwerpen mee te nemen. Met een heuptas heb je je handen vrij om lekker te kunnen bewegen. Vadobag biedt heuptassen van diverse populaire karakters zoals Minnie Mouse, PAW Patrol en Spiderman. 

6 artikel(en)

 

Heuptassen weer helemaal terug in het modebeeld 

De heuptas is weer helemaal terug van weggeweest. Vroeger werd de heuptas vooral gekocht omdat deze heel praktisch was om je geld of reispapieren in op te bergen wanneer je op vakantie was. Daarna zagen we de heuptas vooral alleen maar terug bij oudere wandelaars en was het lange tijd not done om een heuptas te dragen. We zagen de heuptas voor het eerst weer modisch verschijnen bij hippe jongeren op festivals. Heel logisch want je kunt gemakkelijk al je belangrijke spullen van geld tot kaartjes en je telefoon in een heuptasje opbergen. Zo hou je je handen vrij om lekker rond te kunnen lopen, dansen en eten. Waar de heuptas eerst altijd om de heup (zoals de naam het al zegt) werd gedragen, zien we bij de revival een hele andere draagwijze. De heuptas wordt namelijk schuin over de schouder en onder de arm gedragen.

 

Cool en praktisch

Aangezien de hipsters de heuptas weer helemaal terug op de kaart hebben gezet, is het niet langer meer nerdy om een heuptas te dragen. En dat is maar goed ook want de heuptas is niet alleen een coole, nieuwe toevoeging aan je outfit, een heuptas is ook nog eens super praktisch. Een heuptas heeft meestal ook nog aparte vakjes aan de binnenzijde waardoor je met gemak en veilig sleutels, geld of je telefoon op kunt bergen. Een heuptas kan altijd passend gemaakt worden om op je heup of over je schouder gedragen te worden door de verstelbare band.

 

Verschillende soorten heuptassen bij Leuketas.nl

Leuketas.nl heeft vele verschillende soorten heuptassen, van onder andere Genshii en Milky Kiss in haar assortiment. De ene heuptasjes zijn heel feestelijk en gemaakt van materialen met een luxere finishing zoals velvet touch, faux-leather of sparkling details. Welke heuptas je ook kiest, je bestelt deze gemakkelijk en snel bij leuketas.nl. Bestel op werkdagen voor 13.00 uur en jouw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden.