Tassen voor kinderen & leuke damestassen

Leuketas.nl is de grootste online winkel op het gebied van kindertassen, koffers en accessoires. Je vindt in het uitgebreide assortiment de leukste kindertassen met populaire Disneyfiguren uit series en films als Frozen, Cars, de Minions, Violetta en niet te vergeten K3. Alle tassen bieden uitstekend draagcomfort en kunnen tegen een stootje. Naast kindertassen bieden we ook leuke damestassen aan. Op Leuketas.nl shoppen kinderen, tieners en volwassenen de mooiste tassen!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kindertas: handig voor kind én ouder

Als het eenmaal zo ver is dat je kinderen naar school gaan, dan is het tijd om een leuke kindertas aan te schaffen. Met een kindertas kan je kind zelf zijn of haar lunchpakketje meenemen. Bijvoorbeeld een broodtrommeltje en een drinkbeker. In onze webshop vind je ontzettend veel leuke tassen voor kinderen waar jij én je kinderen ontzettend blij van worden. Je zult zien dat wanneer je een leuke rugzak kiest die bij jouw kind past, ze deze ook vol trots zelf willen dragen. Twee vliegen in één klap: goed voor kind én ouder.

Ook leuke damestassen bij Leuketas.nl

Over twee vliegen in één klap gesproken. Je kunt nu ook voor jezelf een leuke damestas kopen bij Leuketas.nl. We hebben namelijk ook stijlvolle schoudertassen en shoppers voor dames in ons assortiment. Dus als je voor je kind een leuke tas besteld kun je meteen even voor jezelf kijken. Het is heel leuk om je kind blij te maken met een nieuwe tas maar het is ook goed om jezelf af en toe te verwennen met iets nieuws. De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling boven de €29,95 dus dat is dan mooi meegenomen.

Tips tassen voor kinderen kopen

Ben je op zoek naar een kindertas voor jouw zoon of dochter? Je zult versteld staan van het grote aanbod op onze website. Juist daarom willen wij je graag helpen door je een aantal tips te geven die je kunnen helpen tijdens je zoektocht naar de perfecte kindertas. 

Denk altijd van tevoren goed na over het formaat van de tas. Wat moet je kind iedere dag meenemen naar school en hoeveel ruimte is daarvoor nodig? Meet voor de zekerheid bijvoorbeeld de broodtrommel even op en vergelijk deze met de afmetingen van de tas zoals te lezen is in de productbeschrijvingen.

Verder is het erg handig om na te denken wat voor soort tas je handig vindt voor jouw kind. Een rugzak die goed blijft zitten, een mooie schoudertas of een gymtas. In ons assortiment vind je alle soorten tassen en van diverse merken.

Bekijk nu ons assortiment (vergeet niet naar die leuke damestassen te kijken), bestel direct online en breng morgen je kind(eren) samen met jullie nieuwe tassen naar school!