Skooter

13 artikel(en)

Skooter rugzakken

Skooter is een cool jongens tassenmerk van Nederlandse bodem. De rugzakken van Skooter worden in verschillende modellen gemaakt. Er zijn grotere en kleinere modellen van Skooter, dus een passend model voor iedereen en elke gelegenheid. Alle Skooter rugzakken kenmerken zich door coole designs met praktische hoofdvakken welke altijd met rits afsluitbaar zijn. Het hoofdvak heeft een aparte bottleholder en ipad sleeve. Daarnaast hebben de modellen ook afsluitbare voor,- of zijvakjes waar spulletjes in opgeborgen kunnen worden die je graag gemakkelijk bij de pak hebt.

Skooter verwerkt vele verschillende soorten populaire thema’s voor boys in haar assortiment. Alle toys for boys waar jongens zo gek op zijn zien we terug. We zien wilde dieren zoals haaien  en tijgers, coole dino’s of stoere race auto’s. Welke jongen, groot of klein, wil zo’n coole rugzak van Skooter waarop zijn meest favoriete dieren op te zien zijn nu niet aan zijn vrienden op school laten zien? Met een Skooter rugzak ben je op het schoolplein gegarandeerd een held. Naast als rugzak voor school, kan een Skooter rugzak natuurlijk ook ideaal gebruikt worden als rugzak voor een dagje uit of als rugzak om alle sport,- en gymspullen in op te bergen. 

Skooter kopen bij Leuketas.nl

Leuketas.nl heeft altijd de volledige collecties van Skooter in haar webshop. Dus ben je op zoek naar een stoere, gave rugzak of kindertas voor jongens dan ben je bij Leuketas.nl aan het juiste adres. De rugzakken van Skooter zullen altijd comfortabel dragen aangezien het rugpand verstevigd is en de gewatteerde schouderbanden in lengte verstelbaar zijn. Zo past een Skooter rugzak op iedere rug. 

Kinderrugzakken van Skooter bestellen

Wil je graag een rugzak voor jongens van Skooter bestellen, doe dat dan eenvoudig en snel op Leuketas.nl. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief en eventueel korting ontvangen en in ieder geval altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes. Bij Leuketas bestel je jouw Skooter rugzak met of zonder account, maar net wat jij prettig vind. Bestel je jouw gave Skooter rugzak op werkdagen voor 13.00 dan wordt de rugzak nog dezelfde dag door Leuketas verzonden.