Schoudertassen

Kies als schooltas eens voor een hippe schoudertas. Er is voldoende ruimte voor alle school benodigdheden zoals je etui, boeken en papieren. Het leukste assortiment schoudertassen vind je bij Leuketas.nl. We hebben een grote collectie aan school schoudertassen voor zowel jongens als meisjes.


Schoudertas school in alle soorten en maten

Schoudertassen zijn in vele variaties verkrijgbaar bij Leuketas.nl. Groot, klein, trendy of juist sportief, er is een school schoudertas voor iedereen. De school schoudertas kun je op verschillende manieren dragen. Nonchalant over je schouder of wat steviger cross-body. Cross-body is de beste en meest veilige manier om een school schoudertas te dragen, zeker tijdens het fietsen. De schouderband kun je zo afstellen zodat hij goed om je lichaam past en de tas op de juiste hoogte hangt.   

Van de meeste tassen is het hoofdvak met een rits of drukknoop af te sluiten. Aan de binnenkant van de schoudertassen zitten vaak nog kleinere vakjes voor bijvoorbeeld je telefoon of andere accessoires. Zo kun je alles wat je op school nodig hebt makkelijk meenemen.

School schoudertas voor alle leeftijden

Elke school schoudertas heeft een mooi eigen thema. De kleuren en details geven de school schoudertas een stoere look. De schoudertassen van BFF en de kleurrijke schoudertassen van Milky Kiss zijn erg leuk voor jongere meiden. Met deze hippe designs ga je graag samen met je vriendinnen naar school. Voor de allerjongste schoolkinderen zijn er uiteraard ook schoudertassen van bijvoorbeeld Pokémon of met de prinsessen van Disney.

Schoudertas meisjes

Vooral meiden op de middelbare school kiezen voor een leuke schoudertas om hun schoolbenodigdheden in mee te nemen. Voor meide is de rugzak op de middelbare school uit het modebeeld verdwenen. Naast boeken, agenda, telefoon, tablet en etui kun je in een meisjes schoudertas ook makkelijk je make-up meenemen. Vooral in de shopper modellen passen veel spullen in. Met de school schoudertas voor meiden kun je na schooltijd meteen door naar de stad.

Bekijk nu ons grote assortiment schoudertassen en kies met welke schoudertas jij naar school gaat!