Gymtassen

Leuketas.nl heeft handige en stoere gymtassen om gemakkelijk al je gym- of sportspullen mee te nemen. De gymtassen zijn gemaakt van een lichte en luchtdoorlatende stof, gemakkelijk te dragen en ademend zodat muffe geurtjes snel verdwijnen. Maak al je vrienden of vriendinnen jaloers met een leuke gymtas van Leuketas.nl.

Bekijk nu ons assortiment gymtassen met multifunctionele tassen voor jongens en meisjes. Voor elk wat wils!


Gymtassen voordelen

Naarmate kinderen ouder worden, wordt er vaak ook van ze verwacht dat ze meer spullen mee naar school nemen. Denk bijvoorbeeld aan gymlessen waarvoor sportkleding en eventueel douchespullen meegenomen moet worden. Om te voorkomen dat de schooltas van je kind muf gaat ruiken door gedragen sportkleding, is een extra gymtas geen overbodige luxe. Bij ons kun je dan ook terecht voor speciale gymtassen van een luchtdoorlatende en ademende stof waardoor de muffe geurtjes dus snel verdwijnen. Tevens zijn de gymtassen uit ons assortiment gemakkelijk op meerdere manieren te dragen zodat ze goed te combineren zijn met de andere schooltas. Zo kan de gymtas als een rugtas gedragen worden, maar ook eenvoudig met de hand dragen is een mogelijkheid.

Gymtas meisjes en jongens gymtassen

Waar jouw kind ook van houdt, in ons assortiment vind je voor ieder kind wel een mooie gymtas. Op zoek naar een leuke gymtas, meisjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben bijvoorbeeld roze gymtassen van de Minions, Sofie the First of K3. Maar ook voor jongens hebben we leuke gymtassen van bijvoorbeeld  Avengers of Brandweerman Sam.

Multifunctionele gymtas kind kopen

Onze gymtassen meisjes en voor jongens zijn niet alleen handig om gymspullen mee te nemen, maar ook voor bijvoorbeeld de voetbaltraining of gewoon een dagje uit. Laat je kind zelf een tas kiezen of verras ze met een gymtas van hun favoriete personage en je zult zien dat ze niet meer zonder tas de deur uit gaan. Handig en leuk tegelijk!