Schooltas jongens en meiden

Een schooltas moet voldoende ruimte bieden voor veel spulletjes en hij moet er ook nog eens fashionable uit zien. De coolste schooltassen vind je natuurlijk op Leuketas.nl, met schooltassen voor zowel jongens als meisjes in alle leeftijden. Je kunt kiezen uit een grote collectie topmerken, dus een leuke schooltas voor iedereen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tips voor een schooltas kopen

Kinderen hoeven niet zoveel mee te nemen naar school, maar een schooltas is de normaalste zaak van de wereld. Dit voorkomt dat je kinderen met losse spullen gaan sjouwen en tevens zorgt een rugzak er vaak ook voor dat ze daar alles steeds weer met gemak in terug stoppen. Verdwenen broodtrommels of kwijtgeraakte drinkbekers zijn dan ook verleden tijd. Maar hoe kun je het beste een schooltas kopen? Waar moet je op letten en waar moet je rekening mee houden?

  • Formaat: per kind en vaak ook per klas of leeftijd verschilt het wat en hoeveel kinderen mee naar school (moeten) nemen. Het is natuurlijk wel handig dat alle spullen in de tas passen, maar tegelijkertijd wil je het je kind ook niet aandoen om met een veel te grote schooltas rond te lopen. Meet dit van tevoren dus even goed op.
  • Soort schooltas: loopt jouw kind het liefst rond met een rugzak, een trolley of een schoudertas? Iedereen heeft zo z’n eigen voorkeur, dus probeer dit van tevoren gewoon eens uit en kies een tas waar jouw kind lekker mee kan rondlopen.
  • Merk: in onze webshop vind je kindertassen van vele verschillende merken, meestal met een opdruk van een bekende televisieserie of iets dergelijks. Is jouw kind bijvoorbeeld helemaal fan van de Minions en verwacht je dat dat niet zo 1-2-3 over is, maak hem of haar dan blij met een mooie schooltas van de Minions.

Jongens schooltas en schooltas meiden

Bij Leuketas vind je een uitgebreide collectie schooltassen. Zowel voor een schooltas jongens als voor een schooltas meiden ben je bij ons aan het juiste adres. Voor de jongens hebben we bijvoorbeeld stoere schooltassen van onder andere Cars, Spiderman en FC Barcelona. Voor de meiden hebben we hippe schooltassen van bijvoorbeeld K3, Minnie Mouse en Finding Dory. Voor oudere kinderen zijn de tassen van Jansen & Tilanus ideaal voor school. In dit brede assortiment vind je dus voor alle leeftijden kinder schooltassen. Bekijk de collectie en bestel de schooltas die bij jouw kind past!