Op werkdagen voor 13:00 besteld
= dezelfde dag verzonden


Gratis verzending in Nederland bij
bestelling van €19,95 of meer!
Rugzak Kidzroom Magic Tales
€ 29.95
Navy

Spannende avonturen met fantasierijke wezens. En gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Goed verhaal!

 

Op deze marineblauwe rugzak van Kidzroom stelen de witte draakjes de show. Ze gaan vuurspuwend de dag door en vergezellen je zoon of dochter naar school, de sportclub of het zwembad. In de rugtas is ruimte genoeg voor alles wat voor een schooldag of het sporten nodig is. Het hoofdvak heeft een grote opening, waardoor de tas ook heel erg geschikt is voor een schoolreisje of dagje weg. Ook het voorvak is groot en biedt ruimte voor spulletjes die handig zijn om bij de hand te hebben. De schouderbanden zijn verstelbaar en aan de zijkant vind je nog een extra gaasvak. 

 

Met deze rugzak van gerecyclede petflessen heb jij een duurzame rugzak in handen. Hierdoor draag je naast de rugzak ook een steentje bij aan het milieu.

 

In 2010 is het Nederlandse merk Kidzroom opgericht. En nu heeft Kidzroom een collectie rugzakken gemaakt van duurzaam materiaal.

 

Wist jij dat er elke minuut wereldwijd 1 miljoen plastic flessen worden verkocht? Waarvan maar 20% wordt gerecycled? Deze collectie van hippe rugzakken maakt daar verandering in. De rugzakken worden gemaakt van oude plastic flessen. Beter voor het milieu, want 8 oude flessen vormen samen deze nieuwe rugzak. Een fantastische stap in de strijd tegen de vervuiling op aarde door plastic. Daarnaast zijn de modellen in vorm en design duurzaam en tijdloos en in verschillende prints verkrijgbaar. Er zit dus altijd wel een rugzak tussen waar je hart sneller van gaat kloppen.

 

Waar komt ons materiaal vandaan?
Sinds 2008 zet Waste2Wear zich in voor het verminderen van plastic afval en streeft hierbij naar een circulaire economie. Tijdens de productie van grondstoffen wordt 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water gebruikt. Bij deze productie wordt kunstof-afval omgezet in innovatieve stoffen en textielproducten welke worden gebruikt voor de maak van deze rugtas.

Kleur: Navy

Material: 100% Regenerated polyester by Waste2Wear

Afmetingen (HxBxD): 32 x 24 x 12 cm