Op werkdagen voor 13:00 besteld
= dezelfde dag verzonden


Gratis verzending in Nederland bij
bestelling van €19,95 of meer!
Rugzak Kidzroom Magic tales
€ 29.95
Cognac

Spannende avonturen met fantasierijke wezens. En gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Goed verhaal!

 

Ben je op zoek naar een rugtas voor je zoon of dochter die groot genoeg is om mee te nemen op schoolreisje of een dagje weg? Dan is deze cognackleurige rugzak van Kidzroom perfect! Het hoofdvak van de tas heeft een grote opening, waardoor je grotere spullen er ook makkelijk in stopt. Ook het voorvak is groot, en aan de zijkant vind je nog een gaasvak voor een flesje drinken. Door de gewatteerde schouderbanden en het verstevigde rugpand is ook het draagcomfort helemaal top.

Met deze rugzak van gerecyclede petflessen heb jij een duurzame rugzak in handen. Hierdoor draag je naast de rugzak ook een steentje bij aan het milieu.

In 2010 is het Nederlandse merk Kidzroom opgericht. En nu heeft Kidzroom een collectie rugzakken gemaakt van duurzaam materiaal.

Wist jij dat er elke minuut wereldwijd 1 miljoen plastic flessen worden verkocht? Waarvan maar 20% wordt gerecycled? Deze collectie van hippe rugzakken maakt daar verandering in. De rugzakken worden gemaakt van oude plastic flessen. Beter voor het milieu, want 5 oude flessen vormen samen deze nieuwe rugzak. Een fantastische stap in de strijd tegen de vervuiling op aarde door plastic. Daarnaast zijn de modellen in vorm en design duurzaam en tijdloos en in verschillende prints verkrijgbaar. Er zit dus altijd wel een rugzak tussen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Waar komt ons materiaal vandaan?
Sinds 2008 zet Waste2Wear zich in voor het verminderen van plastic afval en streeft hierbij naar een circulaire economie. Tijdens de productie van grondstoffen wordt 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water gebruikt. Bij deze productie wordt kunstof-afval omgezet in innovatieve stoffen en textielproducten welke worden gebruikt voor de maak van deze rugtas.

Kleur: Cognac

Material: 100% Regenerated polyester by Waste2Wear

Afmetingen (HxBxD): 32 x 24 x 12 cm