Rugzak met wieltjes

Trolleys worden gekenmerkt door het gemak waarmee de bagage vervoerd kan worden. Hierdoor is een trolley rugzak uitermate geschikt voor lange reizen met veel bagage. Trolleys worden onderverdeeld in trolley koffers of trolley rugzakken, je vindt ze allebei op leuketas.nl!


Op vakantie met een rugzak met wieltjes

Ga je op vakantie of een weekendje weg? Hoe handig is het om al je spullen dan in een eigen rugzak met wieltjes mee te kunnen nemen! Zo’n rugtas met wieltjes is ook nog eens super makkelijk om mee te nemen, ook al is hij super zwaar door alles wat er in zit. De trolley rugzak heeft een ruim hoofdvak waar alle benodigdheden voor een vakantie in passen. De kans is dus groot dat hij zwaar beladen wordt maar door de wieltjes en de uitschuifbare trekhendel kan de tas makkelijk achter je aan rollen. Zo kunnen de kinderen net als hun ouders een eigen reiskoffer achter zich aan trekken.

De rugzak met wieltjes is dus heel geschikt voor op vakantie maar ook wanneer je minder spullen mee hoeft te nemen is de rugtas met wieltjes heel handig. De trolley rugzak kan namelijk ook gewoon op de rug gedragen worden. De gewatteerde schouderbanden en het verstevigde rugpand zorgen voor extra draagcomfort.  

Een trolley rugzak voor iedereen

De rugzak met wieltjes wordt ook wel een trolley rugzak genoemd. Bij Leuketas.nl hebben we veel verschillende soorten dessins van de trolley rugzak. We hebben bijvoorbeeld een rugzak met wieltjes van K3 in super vrolijke kleuren; alle kleuren van de regenboog natuurlijk. Ook hebben we een trolley rugzak van Brandweerman Sam die net zo mooi rood is als een brandweerauto. Verder zijn er nog verschillende Disney trolley rugzakken verkrijgbaar bij Leuketas.nl. Denk aan The Good Dinosaur, Finding Dory en welbekend bij de jonge tienermeiden: Soy Luna.

Voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden is er dus altijd wel een mooie rugtas met wieltjes te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel je rugzak met wieltjes makkelijk online bij Leuketas.nl.