Rugzak met wieltjes

In een rugzak met wieltjes kan bagage heel gemakkelijk vervoerd worden. Op je rug of, als de rugzak te zwaar is, met de wieltjes over de grond. Hierdoor is een trolley rugzak uitermate geschikt voor langere reisjes met veel bagage.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Op vakantie met je eigen rugzak met wieltjes

Ga je op vakantie of een weekendje weg? Hoe handig is het om al je spullen dan in een eigen rugzak met wieltjes mee te kunnen nemen! Zo'n rugtas met wieltjes is hartstikke makkelijk om mee te nemen. Ook al is hij super zwaar door alles wat er in zit, dan rol je hem gewoon achter je aan. De trolley rugzak heeft een ruim hoofdvak waar alle benodigdheden voor een vakantie in passen. De kans dat de rugzak zwaar beladen wordt is dus groot. Maar door de wieltjes en de uitschuifbare trekhendel is dat geen probleem. Met een kinderrugzak met wieltjes kunnen de kids net als hun ouders een eigen reiskoffer achter zich aan trekken.

De rugtas met wieltjes is dus heel geschikt voor op vakantie. Maar ook wanneer je minder spullen mee hoeft te nemen is een rugzak met wieltjes heel handig. De trolley rugzak kan namelijk ook gewoon op de rug gedragen worden. De gewatteerde schouderbanden en het verstevigde rugpand zorgen voor extra draagcomfort.

Een trolley rugzak voor iedereen

De rugzak met wieltjes wordt ook wel een trolley rugzak genoemd. Bij Leuketas.nl hebben we veel verschillende soorten dessins van de trolley rugzak voor kinderen. Alle trolley rugzakken hebben allemaal super vrolijke kleuren en er zijn stoere modellen voor jongens en schattige prints voor meisjes te vinden. Er zijn ook verschillende Disney trolley rugzakken verkrijgbaar bij Leuketas.nl.

Voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden is er dus altijd wel een mooie rugtas met wieltjes te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel je rugzak met wieltjes makkelijk online bij Leuketas.nl.