Op werkdagen voor 13:00 besteld
= dezelfde dag verzonden


Gratis verzending in Nederland bij
bestelling van €19,95 of meer!
Rugzak Kidzroom Lucky Me Stars
€ 29.95
Navy

Super stylish voor de kleine fashionistas en bewuste ouders. Deze rugzakken zijn namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. 

Met deze donkerblauwe rugzak van Kidzroom hoeft je kindje niet te wachten tot het donker is om naar de sterren te kijken. Op de tas zelf zijn ook genoeg sterren te tellen. De rugzak heeft een handig formaat om mee naar school, vriendjes of opa en oma te nemen. Door de dubbele rits zijn de spulletjes in het hoofdvak makkelijk te vinden. Zit het hoofdvak vol? Dan is er in het voorvak gelukkig ook nog voldoende ruimte. De schouderbanden van de tas zijn verstelbaar, zodat de rugzak altijd comfortabel te dragen is. Dat kan trouwens ook aan de lus aan de bovenkant. 

 

Waste2Wear

Met deze rugzak van gerecyclede petflessen heb jij een duurzame rugzak in handen. Hierdoor draag je naast de rugzak ook een steentje bij aan het milieu. In deze rugzak zijn namelijk 7 petflessen verwerkt! 

 

In 2010 is het Nederlandse merk Kidzroom opgericht. En nu heeft Kidzroom een collectie rugzakken gemaakt van duurzaam materiaal.

 

Wist jij dat er elke minuut wereldwijd 1 miljoen plastic flessen worden verkocht? Waarvan maar 20% wordt gerecycled? Deze collectie van hippe rugzakken maakt daar verandering in. De rugzakken worden gemaakt van oude plastic flessen. Beter voor het milieu, want 7 oude flessen vormen samen deze nieuwe rugzak. Een fantastische stap in de strijd tegen de vervuiling op aarde door plastic. Daarnaast zijn de modellen in vorm en design duurzaam en tijdloos en in verschillende prints verkrijgbaar. Er zit dus altijd wel een rugzak tussen waar je hart sneller van gaat kloppen.

 

Waar komt ons materiaal vandaan? Sinds 2008 zet Waste2Wear zich in voor het verminderen van plastic afval en streeft hierbij naar een circulaire economie. Tijdens de productie van grondstoffen wordt 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water gebruikt. Bij deze productie wordt kunststofafval omgezet in innovatieve stoffen en textielproducten welke worden gebruikt voor de maak van deze rugtas.

Kleur: Navy

Material: 100% (Regenerated) polyester by Waste2Wear

Afmetingen (HxBxD): 31 x 23 x 8 cm