Op werkdagen voor 13:00 besteld
= dezelfde dag verzonden


Gratis verzending in Nederland bij
bestelling van €19,95 of meer!
Rugzak Kidzroom Hug Me
€ 34.95
Army


Is dit geen schattige rugzak? Je kind zal het overal mee naartoe willen nemen. Dit grijze ruzakje uit de Simple Things collectie heeft een schattig vossen print. De rugzak heeft een praktisch voorvak met ritssluiting voor kleinere spullen die moeten worden meegenomen. Het grote hoofdvak heeft een praktische dubbele ritssluiting en biedt ruimte voor een broodtrommel of extra kleding. Praktisch als je kind de rugzak mee naar school neemt. De rugzak kan worden gedragen door de lus aan de bovenkant of op de rug met de verstelbare schouderbanden.   

 

Waste2Wear

Met deze rugzak van gerecyclede petflessen heb jij een duurzame rugzak in handen. Hierdoor draag je naast de rugzak ook een steentje bij aan het milieu. In deze rugzak zijn namelijk 13 petflessen verwerkt! 

 

In 2010 is het Nederlandse merk Kidzroom opgericht. En nu heeft Kidzroom een collectie rugzakken gemaakt van duurzaam materiaal.

 

Wist jij dat er elke minuut wereldwijd 1 miljoen plastic flessen worden verkocht? Waarvan maar 20% wordt gerecycled? Deze collectie van hippe rugzakken maakt daar verandering in. De rugzakken worden gemaakt van oude plastic flessen. Beter voor het milieu, want 13 oude flessen vormen samen deze nieuwe rugzak. Een fantastische stap in de strijd tegen de vervuiling op aarde door plastic. Daarnaast zijn de modellen in vorm en design duurzaam en tijdloos en in verschillende prints verkrijgbaar. Er zit dus altijd wel een rugzak tussen waar je hart sneller van gaat kloppen.

 

Waar komt ons materiaal vandaan? Sinds 2008 zet Waste2Wear zich in voor het verminderen van plastic afval en streeft hierbij naar een circulaire economie. Tijdens de productie van grondstoffen wordt 70% minder energie, 75% minder CO2 en 86% minder water gebruikt. Bij deze productie wordt kunststofafval omgezet in innovatieve stoffen en textielproducten welke worden gebruikt voor de maak van deze rugtas.

Kleur: Army

Material: 100% (Regenerated) polyester by Waste2Wear

Afmetingen (HxBxD): 34 x 26 x 10 cm