Rugzak kinderen

Of je kind nu naar de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of al naar school gaat, voor iedere gelegenheid heeft Leuketas.nl een passende kinderrugzak. De kinderrugzakken van Leuketas.nl bieden voldoende ruimte voor knuffels, speeltjes en een kleine lunchtrommel. Ons assortiment kent vele verschillende rugzakken voor kinderen. Zo is er voor ieder kind wel een leuke kinder rugtas te vinden!

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Eerste kinder rugtas: een blijvende herinnering

Als er iets is wat kinderen niet snel vergeten, dan is dat wel hun eerste rugzak. De rugzak die vol trots werd meegenomen naar de crèche of de peuterspeelzaal. En naarmate kinderen ouder worden, verslijten ze gemiddeld nog wel een aantal rugzakken. De kleine kinderrugzak wordt later bijvoorbeeld ingewisseld door een wat groter model waar ook schoolboeken in passen. Hoe dan ook, een kinderrugzak is ideaal om je kinderen zelf hun spullen mee te laten nemen. Zoals hun favoriete knuffel, speelgoed, een lunchpakketje en misschien zelfs een schoon en droog setje kleren. Je zult zien dat wanneer kinderen hun eigen mooie rugzak hebben, ze minder snel dingen vergeten en kwijtraken.

Kinderrugzak van Disney of andere bekende helden

Kinderen hebben al snel een idool gevonden. In alle films en kinderprogramma's die ze kijken zien ze allerlei leuke figuren. De prinsessen van Disney zijn altijd populair en ook een stoere superheld zoals Spiderman doet het goed als jeugdheld. In het assortiment van Leuketas vind je al deze helden en heldinnen terug op praktische en mooie kinder rugtassen. Maar ook voor de oudere kinderen hebben we hippe modellen van Skooter, Milky Kiss of Jansen & Tilanus bijvoorbeeld. Een ruime keuze voor alle leeftijden dus. 

Kinderrugzak kopen

Ben je van plan een kinderrugzak te kopen? Verdiep je dan eerst goed in het formaat. Een klein kind met een veel te grote rugzak is natuurlijk geen gezicht, en andersom geldt precies hetzelfde. Daarnaast kan door een te grote tas je kindje moeilijker lopen. Natuurlijk ligt het er ook aan wat je kind iedere dag mee wilt of moet nemen en waarvoor de rugzak gebruikt gaat worden. Als je eruit bent van welk formaat de rugzak ongeveer moet zijn, dan kun je samen met je kind een leuke rugzak uitkiezen. Een alternatief is om juist zelf op zoek te gaan naar een mooie rugzak zodat je je kind, kleinkind, neefje of nichtje kunt verrassen. Een kinderrugzak is immers een ontzettend leuk cadeau dat niet snel vergeten zal worden!