Dagrugzakken

Dagrugzakken zijn uitermate geschikt om alle spullen voor een werkdag (laptop, tablet en lunchpakket) in op te bergen, maar ook zeer praktisch en comfortabel voor een trip naar de sportschool of een dagje uit.


Allerlei soorten en maten dagrugzakken

Dagrugzakken zijn er in allerlei soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit leuke rugzakken die je dagelijks kunt gebruiken om al je benodigde spullen mee te nemen. Alle rugzakken zijn praktisch ingedeeld met vakken. Je kunt zo alles overzichtelijk opbergen en terugvinden. Door de basic kleuren, zoals grijs, navy blauw en groen, zijn ze neutraal en passen ze bij allerlei soorten gelegenheden. De leren details zoals gespen of lussen geven de rugzakken een hippe uitstraling.  

Leuke rugzakken voor een dagje weg

De ene dagrugzak heeft meer vakken dan de ander. Zo is er voor elk doel, elk soort dag, een goede en stevige tas te vinden. Dagrugzakken met zijvakken voor een flesje of bidon zijn heel handig als je bijvoorbeeld regelmatig lange wandeltochten maakt. Nog completer is de rugzak waarbij je aan de onderkant met ripsbanden een matje of slaapzak vast kunt maken. Met deze handige banden verlies je geen ruimte in de tas maar kun je wel extra spullen meenemen. Voor een langere trip zijn deze leuke rugzakken dus ook geschikt. De dagrugzakken hebben een sportief outdoor uiterlijk dus passen zeker bij dit soort activiteiten.   

Rugzak werk

Mede door de effen kleuren hebben de dagrugzakken een volwassen uitstraling. Ze zijn dus ook goed als werkrugzak te gebruiken. De meeste dagrugzakken hebben een hoofdvak van A4-formaat. Hier kun je je mappen, tablet of een (kleine) laptop in meenemen. In een ander vak is er weer ruimte om je lunchpakket op te bergen. Afhankelijk van wat je allemaal mee wilt nemen naar je werk kun je een passend model uitzoeken. Met je documenten goed georganiseerde in je werkrugzak stap je goed voorbereid de vergadering in. Natuurlijk zijn de leuke rugzakken ook voor een schooldag te gebruiken; er is ook plek genoeg voor een stapel boeken en notitieblokken.