Rugzakken

Leuketas.nl heeft een groot aanbod op het gebied van rugzakken, die altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn en een perfect draagcomfort bieden.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Leuke rugtassen voor kinderen

Leuketas heeft een breed assortiment. Voor elke leeftijdscategorie kun je hier wel een passende rugzak vinden. Voor de allerkleinsten zijn er kleine rugzakken te vinden met leuke tekenfilmfiguren uit kinderprogramma’s en Disney films. De rugzakken hebben allerlei leuke afwerkingen met glitters of stoere leren details. De grootte van de rugzakken voor kleine kinderen is perfect om een knuffeltje mee te nemen, een luier voor op het kinderdagverblijf en een stukje fruit of koekje voor onderweg.

De grotere rugzakken voor basisschoolkinderen zijn weer een maatje groter zodat hier ook een etui en schriften inpassen om mee naar school te nemen. De dessins zijn ook cool voor basisschoolkinderen. Bijvoorbeeld een FC Barcelona tas voor de voetbalfans of een wat neutralere tas van spijkerstof met stoere badges.

Rugzakken voor volwassenen

De rugzakken van het merk Jansen & Tilanus zijn geschikt voor de oudste kinderen en ook voor ouders. Als je naar de middelbare school gaat kun je hier makkelijk een aantal boeken in meenemen. Er passen mappen van A4 formaat in. En deze rugzakken hebben een handig vak voor een laptop of tablet. Ook voor naar het werk is zo’n rugzak ideaal. Op de neutrale kleuren ben je niet snel uitgekeken. Deze rugzakken gaan dus lang mee.  

Rugzakken online kopen

Een rugzak komt op veel momenten goed van pas om je spullen in mee te nemen. Rugzakken zijn er in veel verschillende uitvoeringen, soorten en maten. Daardoor kunnen ze gebruikt worden voor talloze activiteiten. Zoek de tas die jij nodig hebt in het assortiment van Leuketas.nl en koop hem snel en eenvoudig online. Als je voor 13.00 rugzakken online bestelt bij Leuketas.nl worden ze diezelfde dag nog naar jou verzonden!