Retourneren

Retourneren

Valt de tas net niet in de smaak, vind je de kleur toch niet zo mooi, maak je gebruik van je herroepingsrecht, of heb je een andere reden om te retourneren, dan kan je dat binnen 14 dagen nadat je de tas hebt ontvangen aan ons melden. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk naar ons terug te sturen.  Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Zorg dus dat je het pakketje voldoende frankeert en stuur het op naar onderstaand adres.

Leuke Spulletjes B.V.
Docklands 5 (geen bezoekadres)
5026 SL Tilburg
Nederland

Leuketas hanteert de volgende spelregels voor retouren:

 • De artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn.

 • Meld je retourzending aan op info@leukespulletjes.eu.

 • Stuur de ingevulde en geprinte retourbon mee met het retourpakket.  

 • Het retourpakket moet binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd zijn.

 • Vermeld bij het retourneren je bestelnummer.

 • Het pakketje dient voldoende gefrankeerd te zijn (kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening).

  Indien de artikelen ongebruikt, onbeschadigd, tijdig en correct zijn geretourneerd, zullen wij de betaalde prijs (exclusief de retourkosten) uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terugstorten op hetzelfde bankrekening als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij uitdrukkelijk anders is afgesproken. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

  Hier kun je de retourbon openen: [Open retourbon]

  Heb je nog vragen over retourneren of is er iets mis met het product (productiefout, verkeerd product geleverd etc.)? Dat lossen we graag goed op, uiteraard zonder dat je kosten maakt. Neem in dat geval even contact met ons op.