Yo-kai Watch rugzak en accessoires

In Yo-kai Watch volg je de verhalen van het jongetje Keita die, met behulp van een speciaal horloge, Youkai kan zien. You-kai zijn in Japan al een eeuwenoud begrip.Het omschrijft alle mythische en mysterieuze wezens (vaak omschreven als monsters of geesten) uit oude Japanse legenden en zouden op vele manieren voor allerlei problemen (of soms zegeningen) zorgen.

Samen met zijn Youkai partner Whisper moet hij ervoor zorgen dat andere Youkai stoppen met het lastig vallen mensen en ophouden met het veroorzaken van problemen! Dit doet hij met behulp van een bijzonder horloge en Youkai-medals.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Erop uit met een Yo-kai Watch rugzak of Yo-kai Watch rugtas

Naast een Yo-kai Watch (horloge) is een Yo-kai Watch rugzak of een Yo-kai Watch rugtas natuurlijk een superleuk om te hebben, maar tegelijkertijd zijn ze ook ideaal om mee te nemen naar school, een dagje uit of een weekendje weg. Een tas voor elke gelegenheid dus! De tassen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en bieden dus gegarandeerd jarenlang plezier.

Het succes van Yo-kai Watch

De youkai zelf spreken jong en oud aan door hun unieke uiterlijk, interessante achtergronden en bijzondere persoonlijkheden. Er is hier rekening gehouden met een internationaal publiek. Want elke youkai wordt op een makkelijk begrijpbare manier geïntroduceerd en is dus, zeker voor een westers publiek, een leuke kennismaking met iets geheel nieuws. Vooral wanneer je de Japanse cultuur interessant vindt biedt Yo-kai Watch je verrassend veel (nieuw) inzicht in het dagelijks leven, tradities, en oude legenden van Japan.

Yo-kai Watch accessoires voor alle Yo-kai Watch fans

Niet alleen zien deze rugzakken er stoer uit, ze zijn ook prettig te gebruiken. Een perfect draagcomfort zodat je er de hele dag op uit kan zonder ongemakken. Bekijk nu ons assortiment Yo-kai Watch accessoires en bestel een mooie tas voor jezelf, je kind(eren) of verwen je kleine neefje of nichtje met een stoere Yo-kai Watch rugzak!