Prêt tassen

Prêt maakt mooie, vrolijke collecties met kleurrijke dessins en geinige applicaties. De collecties worden altijd uitgevoerd in de unieke, herkenbare en plezierige Prêt stijl.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Prêt rugzak voor kinderen

Het hippe tassenmerk Prêt, van Hollandse bodem, staat voor vrolijkheid, plezier, blijheid en vreugde. Dit stralen de Prêt tassen ook uit. De ontwerpers van de tassen vinden het belangrijk om plezier te hebben. Een leuke Prêt rugzak draagt hier natuurlijk goed aan bij met alle vrolijke en kleurrijke designs. Op de kinderrugzakken staan leuke tekeningen en prints van een auto, vogeltjes, hartjes of vliegtuigjes. Er zijn verschillende soorten Prêt tassen voor de kids. De tassen zijn van een stevig materiaal gemaakt dus ze kunnen goed tegen een stootje. En een groot voordeel is dat de tassen gemakkelijk schoon zijn te maken. Elke Prêt rugzak heeft een uitvoering voor jongens en er zijn natuurlijk ook leuke Prêt tassen voor meisjes. Passen al je spulletjes net niet in zo’n leuke Prêt rugzak? Dan heeft Prêt ook mooie trolley koffers voor je in net zo’n leuke designs.

Luiertas Prêt voor de ouders

Naast leuke Prêt tassen voor kinderen heeft Prêt ook aan de ouders gedacht. Zo zijn er verzorgingstassen die perfect passen bij de Prêt rugzak van je kind. In de Prêt luiertas kun je alle benodigdheden voor de verzorging van de kleine makkelijk meenemen en organiseren in alle handige vakken. De luiertassen hebben allemaal een bijpassend omkleedmatje. Ook bij deze tassen is gedacht aan een stevig en waterafstotend materiaal. Met een luiertas van Prêt kom je vrolijk en in stijl voor de dag.

Prêt tassen bij Leuketas.nl

Word je ook helemaal blij van die vrolijke Prêt tassen? Kies dan snel een leuke Prêt rugzak voor kinderen of de luiertas Prêt voor jezelf uit. Plezier gegarandeerd wanneer je met de kinderen met een vrolijke Prêt rugzak of trolley op pad gaat. Kijk samen met je kindje in de webshop van Leuketas.nl welke hij of zij het mooiste vindt en bestel hem meteen online.