Pokémon rugzak en accessoires

Pokémon Go, de nieuwste augmented reality game hype voor iedereen. Ga erop uit met stoere Pokémon accessoires en dwaal de omgeving af om zoveel mogelijk Pokémons te vangen. Je hoeft niet langer tv te kijken om te zien hoe Ash samen met Pikachu Pokémons vangt, maar nu ben jij zelf Ash! Als Pokémontrainer moet je natuurlijk wel een aantal dingen meenemen onderweg.

 


Erop uit met een Pokémon rugzak of Pokémon rugtas

Een Pokémon rugzak of een Pokémon rugtas is natuurlijk een superleuke toevoeging aan de Pokémon Go spelervaring, maar tegelijkertijd zijn ze ook ideaal om mee te nemen naar school, een dagje uit of een weekendje weg met de unieke trolley rugtas. Een tas voor elke gelegenheid dus! De tassen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en bieden dus gegarandeerd jarenlang plezier. Wie weet heb jij straks alle Pokémons wel verzameld in een mooie Pokémon rugtas.

Het succesverhaal van Pokémon

Het succes van Pokémon begon al in 1995 toen een Japanner een spel voor de GameBoy bedacht. Al heel snel werd het een grote hit en kwamen er steeds meer Pokémon dingen. Van Nintendo games tot ruilkaarten en van knuffels tot een televisieserie. Vandaag de dag is Pokémon niet langer iets voor kleine kinderen, maar is het juist voor de jongvolwassenen ook een leuk jeugdsentiment dat nu schaamteloos tot uiting gebracht kan worden met het nieuwste Pokémon Go spel.

Pokémon accessoires voor alle Pokémontrainers

Niet alleen zien deze rugzakken er stoer uit, ze zijn ook prettig te gebruiken. Een perfect draagcomfort zodat je er de hele dag op uit kan zonder ongemakken. Een belangrijke voorwaarde om uit te groeien tot een ware Pokémontrainer. Bekijk nu ons assortiment Pokémon accessoires en bestel een mooie tas voor jezelf, je kind(eren) of verwen je kleine neefje of nichtje met een stoere Pokémon rugzak!