Masha en de Beer tassen

Masha is een ondeugend maar lief peutermeisje. Zij speelt samen met Mishka de hoofdrol in deze serie. Mishka, een ontsnapte beer uit het circus, wil eigenlijk alleen gelaten worden. Maar hij voelt zich ook verantwoordelijk om voor Masha te zorgen. Samen beleven ze allerlei avonturen. Ga jij ook op avontuur? Neem je spulletjes dan mee in een leuke Masha en de Beer rugzak, schoudertas of trolley!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Masha en de Beer op tv en op je rugzak

Welke peuter kent Masha niet? Dit ondeugende meisje is te zien in de kinderserie Masha en de Beer op Zappelin. Hier zie je elke keer een avontuur van haar en haar grote vriend Mishka de beer. In het begin vindt de beer de drukke Masha nog een beetje irritant. Ze stuitert door zijn huis in de omgevallen boom in het bos en zet alles op zijn kop. Mishka de beer is nadat hij uit een circus is ontsnapt gewend om alleen te zijn maar stiekem is hij ook een beetje eenzaam. Na een tijdje begint hij toch om Masha te geven en verzorgt hij haar graag. Al snel zijn Masha en de Beer onafscheidelijk. Dit zie je ook terug op de Masha en de Beer tassen. Hier staan ze lachend schouder aan schouder te zwaaien. En op de trolley kinderrugzak zie je de ondeugende blik van Masha als ze aan het spelen zijn in het bos. Masha en de Beer zijn echte vrienden voor het leven.

Masha en de Beer kinderrugzak bestellen

Leuketas.nl heeft een aantal leuke Masha en de Beer tassen. Een trolley rugzak waar heel veel spulletjes in passen en makkelijk achter je aan gereden kan worden of met de zachte schouderbanden als rugzak gedragen kan worden. We hebben een gewone Masha en de Beer kinderrugzak maar ook een super speciale Masha en de Beer rugzak. Namelijk een 3d Masha en de Beer rugzak! Op deze bijzondere Masha en de Beer rugzak zie je ze echt zwaaien en lachen! Verder hebben we een aantal soorten schoudertassen van Masha en de Beer en ook een etui om je kleurpotloden bij elkaar te houden. Alle items hebben een vrolijke roze kleur met een leuke afbeelding van Masha en haar grote vriend. Super leuke tassen voor jou en je beste vriendje of vriendinnetje! Bestel dus snel een Masha en de Beer kinderrugzak bij Leuketas.nl.