Kidzroom tassen

Ieder seizoen gaan de stylistes van Kidzroom op zoek naar de mooiste prints en stijlen en ontwerpen zij met heel hun hart leuke tassen voor de allerkleinsten onder ons. De inspiratie die zij opdoen zien we terug in de collecties door hun vrolijke figuurtjes en kleurtjes.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kidzroom rugzak

Alle kinderen willen een Kidzroom rugzak! De vrolijke kleuren, figuren en prints zijn razend populair bij alle kinderen. De felle, vrolijke kleuren trekken echt de aandacht bij de kleintjes. Knalrood, kanariegeel, fel roze of turquoise; je kunt het zo gek niet bedenken of de kleuren zijn in de Kidzroom rugzakken verwerkt. Ook qua prints is er voor ieder wat wils. Er zijn tassen met fruit er op, een aantal modellen met de leukste dieren, maar ook toffe rugzakjes voor jongens, met brandweerwagens of een graafmachine.

Voor de al wat oudere kindjes is er een wat stoerdere Kidzroom rugtas. Ze hebben een canvas-look en leren afwerkingen. De prints op deze Kidzroom tassen zijn subtiel maar toch herkenbaar. 

Kidzroom rugtas, ook praktisch

De stylisten van Kidzroom hebben veel aandacht voor details, want de rugzakken zijn natuurlijk niet alleen voor het oog. Ze zijn ook erg praktisch dankzij het foam in de schouderbanden. De grotere Kidzroom rugzak heeft ook nog een verstevigd rugpand. Hierdoor zijn de Kidzroom tassen heel comfortabel om te dragen. Verder zijn de labels aan de rits extra groot. Zo kan je kindje al snel zelf de rits open en dicht doen.

Daarnaast is er bij de materiaalkeuze ook rekening mee gehouden dat de tassen makkelijk schoon te maken zijn. Een leren afwerking aan de onderkant bijvoorbeeld, is makkelijk af te vegen als deze op de vuile grond heeft gestaan.

Kidzroom tas bestellen

Genoeg redenen dus om een Kidzroom rugzak te bestellen voor je kindje. Maar de ontwerpers van Kidzroom hebben ook aan de ouders gedacht. Zo zijn er ook mooie en praktische luiertassen van Kidzroom verkrijgbaar. Bij het ontwerpen van deze tassen is rekening gehouden met de wensen van de moderne ouder. Dit heeft geresulteerd in allerlei handige opbergvakken en makkelijke draaghengsels. Maak de Kidzroom collectie voor je gezin dus compleet met een rugzak voor je kind en een luiertas voor jezelf. Zo kan het hele gezin in stijl op pad!