K3 tas en K3 accessoires

K3 is van oorsprong een meidengroep met drie Belgische meiden met Nederlandstalige liedjes. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot grensoverschrijdend fenomeen en ook in Nederland al jaren mateloos populair. De nieuwe formatie is al hard op weg  net zo’n groot succes te worden als haar voorgangsters.


Met je K3 tas naar een logeerpartijtje

Zing je ook alle K3 liedjes mee met Hanne, Klaasje en Marthe? Dan ben je zonder twijfel een echte K3 fan! Draag daarom je idolen mee op je rug en kies een mooie K3 rugzak uit bij Leuketas.nl. Zo’n leuke K3 tas is ideaal wanneer je een logeerpartijtje met je vriendinnetjes hebt. In de K3 rugzak kun je al je spulletjes meenemen. Er zijn meerdere soorten tassen om uit te kiezen. Bijvoorbeeld een K3 rugtas of schoudertas. Of wanneer je een heel weekendje gaat logeren is de K3 trolley koffer heel handig. Als je je trolley koffer helemaal volgepakt hebt met je eigen regenboogjurkje, K3 accessoires, make-up, pyjama en je knuffel, kun je de koffer makkelijk achter je aan rollen. Wanneer hij wat lichter gepakt is, is de trolley rugzak door het draagcomfort ook geschikt om op je rug te dragen. Op de trolley rugzakken staan zelfs de handtekening van de meiden van K3. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van Leuketas.nl en kies de mooiste K3 tas uit.

K3 accessoires

Behalve kinderrugzakken van K3 hebben we ook allerlei K3 accessoires in ons assortiment. Deze zijn ook allemaal voorzien van het vrolijke regenboogdesign en een foto van de drie zangeressen. Vrolijk je schooldag op met een mooie K3 etui. Hiermee raak je je kleurpotloden en glitterpennen nooit meer kwijt. De etui is gedecoreerd met mooie glitters en ook de handtekeningen van Klaasje, Hanne en Marthe ontbreken niet. Je zakgeld kun je goed opbergen in een K3 portemonnee. En wanneer je op vakantie gaat neem je je tandenborstel en make-up mee in de mooie K3 toilettas. Deze past natuurlijk perfect bij een K3 tas uit ons assortiment. Al je K3 spullen bestel je eenvoudig en snel online bij Leuketas.nl. Wanneer je voor 13.00 besteld hebt, heb je het morgen al in huis!