Soy Luna

Soy Luna is een Argentijnse serie, waarin Luna de hoofdrol speelt. Ze woont bij haar familie in Cancun, Mexico. Ze gaat, net als alle jonge meisjes, naar school waar ze leuke vrienden heeft en leuke dingen doet (vooral rolschaatsen). Alles verandert als ze met haar ouders moet verhuizen naar Buenos Aires, Argentinië.

Leuke Soy Luna rugtas of schoudertas kopen? Bekijk hieronder onze collectie.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Soy Luna tassen kopen

Ook helemaal fan van de nieuwe Disney ster Luna? In de Disney serie ‘Soy Luna’ steelt Luna Valente de show en kijk je met haar mee wanneer haar leven op zijn kop komt te staan door een verhuizing. Nieuwe vrienden maken, verliefd worden en haar grootste hobby rolschaatsen spelen hier allemaal een rol in. Hou jij net als Luna van rolschaatsen, samen met je vrienden? Dan is het super leuk om tijdens het rolschaatsen je spulletjes mee te nemen in een van de Soy Luna tassen! Bij Leuketas.nl kun je verschillende soorten Soy Luna rugzakken kopen. Als je jouw favoriete item voor 13.00 bestelt, heb je het de volgende dag al in huis!

Soy Luna Disney spullen bij Leuketas.nl

Leuketas.nl heeft een aantal mooie Soy Luna Disney spullen in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een kinderrugzak, schoudertas of gymtas. Op alle mogelijke manieren kun je zo jouw spulletjes opbergen en overal mee naartoe nemen. In je Soy Luna tas kun je ook je eigen bijpassende Soy Luna portemonnee bewaren. Handig om je geld voor een ijsje in mee te nemen voor tijdens een pauze bij het rolschaatsen. Ook op school steel je de show met de Soy Luna rugzakken. Neem een kijkje in het assortiment van Leuketas.nl om te zien uit welke Soy Luna tassen je kunt kiezen. Voor alle fashionista’s en Soy Luna fans is er altijd wel een mooie tas uit de Soy Luna Roller Zone collectie te vinden bij Leuketas.nl.