Disney tassen

Disney is al generaties lang een vertrouwde naam in vele huishoudens. Wie is er niet opgegroeid met Mickey & Minnie Mouse, Star Wars of Spiderman? En voor de allerjongsten zijn Frozen, Cars en de Minions natuurlijk topfavorieten. Krijg je geen genoeg van de films dan wil je vast een Dinsey rugzak hebben. Hier vind je alle officiële Disney merken!  


Disney kindertassen

Disney is haast onmisbaar tijdens het opgroeien. Er zijn zoveel mooie films en er komen nog steeds leuke films bij. Bij elke film is de hoofdrol weggelegd voor een Disney figuur. Er zijn genoeg Disney helden om fan van te zijn. Naast in de film zie je ze ook terug op tv en zijn er veel Disney accessoires verkrijgbaar. Bij Leuketas vind je allerlei leuke Disney tassen van alle bekende karakters.

Een eigen Disney rugzak

Kinderen vinden het geweldig om met een opvallende Disney rugzak te lopen. Ze vinden het prachtig om met hun favoriete Disneyfiguur op hun tas te pronken. De kindertassen van Disney zijn bovendien heel comfortabel en er passen veel spulletjes in. Een boterhamtrommeltje, een stukje fruit en eventueel een bijpassende Disney portemonnee of etui. Zo kun je goed voorbereid naar de peuterspeelzaal, naar school of spelen bij een vriendje of vriendinnetje. Voor grotere uitjes kun je ook kiezen voor een Disney trolley. Hierin kun je makkelijk al je logeerspulletjes meenemen.

Official Disney reseller

Leuketas is een officieel verkooppunt voor tassen van het merk Disney. Je vindt bij ons alle klassieke Disney figuren zoals Mickey en Minnie Mouse en de spookjesprinsessen. Maar we vullen onze collecties ook regelmatig aan met de nieuwste hits. Zo vind je ook allerlei Disney tassen van onder andere Finding Dory, Cars en Frozen. In de Disney collectie vind je hippe meisjestassen vol glitter en glamour en stoere tassen voor jongens. Genoeg keuze dus voor elke Disney fan!