Luiertassen

Verzorgingstassen zijn onmisbaar voor alle kersverse ouders. Alle babyspullen moeten gemakkelijk en overzichtelijk mee te nemen zijn. Vadobag.nl heeft een uitgebreid assortiment aan onder andere Kidzroom verzorgingstassen. Op Vadobag.nl zijn er voor elke mama of papa dus wel leuke verzorgingstassen te vinden. Alle luiertassen kennen een mooi design, een praktische indeling en worden standaard geleverd met bijpassende accessoires, zoals een bottleholder en verschoningsmatje.

18 artikel(en)

 

Verzorgingstas: handig en onmisbaar

Ouders hebben dagelijks ontelbaar veel dingen waar ze aan moeten denken. Het is dan natuurlijk makkelijk als ze een handige luiertas mee kunnen nemen. In de luiertassen van Leuketas.nl passen alle benodigdheden voor de verzorging van een baby’tje.

Bij het ontwerpen van de luiertassen is natuurlijk rekening gehouden met de wensen van de moderne ouders. De luiertassen hebben een groot hoofdvak met ritssluiting en nog veel handige kleinere vakjes. Alle spulletjes zijn zo makkelijk te organiseren. Wanneer je een luierdoekje nodig hebt grijp je daardoor niet snel mis.

Verder zijn de luiertassen voorzien van een verstelbare schouderband en twee hengsels. Dankzij het foam in de schouderbanden is de verzorgingstas comfortabel te dragen. Je kunt de tas als schoudertas en als shopper gebruiken. De schouderband is voorzien van drukknopen waar een lus mee gevormd kan worden en hiermee aan de buggy bevestigd worden. 

 

Kidzroom luiertas

De Kidzroom luiertas is een mooi en onmisbaar item voor kersverse papa’s en mama’s. De stylisten van Kidzroom besteden veel aandacht aan details, want een luiertas is natuurlijk niet alleen belangrijk voor het oog. Bij het ontwerp van de Kidzroom luiertas is dan ook rekening gehouden met de wensen van de moderne ouder. Een Kidzroom luiertas is daardoor ook erg praktisch. De tassen hebben allerlei handige vakjes en een groot hoofdvak met ritssluiting. Alle modellen van de Kidzroom luiertas worden bovendien geleverd met een bijpassend verschoningsmatje.

 

Luiertassen bij Leuketas.nl 

Bij Leuketas.nl kun je verschillende leuke luiertassen bestellen met mooie designs. Voor iedere ouder is er wel een stijlvolle verzorgingstas te vinden. Een luiertas is natuurlijk leuk om als kraamcadeau te geven. Verder hebben de merken luiertassen die we in ons assortiment hebben, ook bijpassende kindertassen. Die zijn wellicht leuk voor het broertje of zusje van de baby. Bekijk ons complete assortiment maar eens!