Merk

Luierrugzakken

De populaire luierrugzakken zijn ideaal voor vrouwen en voor mannen. Met een luierrugzak heeft de kersverse ouder zijn handen vrij, en kan zich volledig richten op het kind. Alle babyspullen zijn makkelijk en overzichtelijk mee te nemen en de tassen worden standaard geleverd met bijpassende accessoires zoals een bottleholder en een verschoningsmatje. Deze trend is een must-have voor uw assortiment.

5 artikel(en)

 

Must-have voor onderweg met je baby: de luiertas rugzak 

Onderweg zijn met je baby of peuter en alle spullen die je nodig hebt is vaak een uitdaging. Zeker met meerdere kinderen kom je vaak handen tekort. Het dragen van tassen, de kinderwagen duwen, een peuter aan het handje vasthouden. Een rugzak als luiertas is daarom de uitkomst. De luiertas rugzak draag je comfortabel op je rug. Zo heb je veel meer bewegingsvrijheid dan met een schoudertas.

Ga je graag wandelen, neem dan een verzorgingstas rugzak mee. Als je kindje onverwacht ergens op wil klimmen of even een tussenstop wil maken in een speeltuintje dan kun je meteen actie ondernemen omdat je je handen vrij hebt. Je kindje op de arm dragen gaat ook met gemak met een luiertas rugzak.

 

Wat neem je mee in je luier rugzak?

Welke spullen zijn onmisbaar in je luier rugzak? Dat ligt natuurlijk aan de leeftijd van je kind(eren). En wat je allemaal meeneemt is ook afhankelijk van hoe lang je weg gaat en hoe het weer is. De allerjongste baby’tjes hebben nog niet zo veel nodig. Schone luiers en de fles zijn dan het belangrijkste. De Kidzroom luiertas rugzak heeft een aparte fleshouder. Dus voor de fles heb je altijd een goede opbergplek in je luier rugzak. In alle andere handige vakjes kun je de luiers, babydoekjes, reservekleertjes, een speentje en nog veel meer opbergen. Daarnaast kun je een vak reserveren voor je eigen spullen zoals je portemonnee en telefoon.

 

Stijlvol en praktisch, een rugzak luiertas van Leuketas.nl

Het verschil tussen een gewone rugzak en de luiertas rugtas zijn de vele vakjes. En er zit een bijpassend verschoningsmatje en een aparte fleshouder bij. De rugzak luiertas is dus helemaal afgestemd op de jonge moeder. In de luier rugzak passen alle spulletjes voor je baby en eventueel nog spulletjes voor jezelf. In de handige vakken kun je alles overzichtelijk organiseren. Zo heb je alles in één praktische maar trendy rugzak. Bestel je luiertas rugzak nu online bij Leuketas.nl!