Cars Tassen

5 artikel(en)

 

Op weg met een nieuwe Cars rugzak

 

In Cars speelt Bliksem McQueen de hoofdrol, een rode sportauto met maar één doel in het leven, winnen! Door het winnen van zijn racewedstrijden wordt hij ook nog super beroemd. Hij neemt deel aan de Piston Cup race en scheurt over het circuit tegen zijn grote tegenstander, King. Om te winnen zijn er meerdere races nodig. Op weg naar de ultieme overwinning beleeft Bliksem allerlei avonturen.

Als jij op weg gaat is het wel handig om een stoere rugzak mee te nemen voor al je spulletjes. Zo raak je nooit meer iets kwijt. En als de finish dan in zicht is heb je alles nog bij je.

 

Stoere Cars rugtas

 

Hoor je de ronkende motoren en piepende banden al? Kijk snel want daar komt Bliksem McQueen aangescheurd. In een flits rijdt hij je voorbij. Maar gelukkig was Leuketas snel genoeg om deze stoere straatracer vast te leggen op een Cars rugzak. Op deze stoere Cars rugtas staat Bliksem met een ronkende motor klaar om te racen. Met Bliksem McQueen op je rug ga je zelf natuurlijk ook extra hard vooruit op weg naar school.

De Cars rugtas heeft verschillende ruime opbergvakken, om al je spullen in te bewaren. Ga je net als Bliksem op avontuur? Neem dan je schitterende Cars rugzak mee!

 

Cars tas bestellen

 

Bij Leuketas.nl bestel je makkelijk, snel en veilig online je Cars tas. Je kunt kiezen uit diverse modellen. Een grote met veel opbergvakken voor als je langer onderweg bent of bijvoorbeeld een Cars gymtas voor je sportspullen. Zo vergeet je je gymschoenen nooit meer en kun je zelf racen door de gymzaal. Als je vandaag voor 13.00 een bestelling plaatst voor een leuke Cars rugzak, dan wordt deze morgen al bij je thuis bezorgd. De bezorger is haast net zo snel als Bliksem McQueen!