Wat mag er niet ontbreken in je nieuwe schooltas?

Dit bericht is geplaatst op 24 jul 2018

Van ’s ochtends vroeg tot in de middag breng je je tijd voortaan door op school. Het is dus belangrijk dat je al je belangrijke spulletjes bij je hebt in je schooltas. Check dit lijstje voor de spullen die je niet kunt missen op de middelbare school.

Agenda

Het klinkt misschien een beetje suf. Maar je agenda bijhouden is best belangrijk. Zo verschijn je bijvoorbeeld niet onvoorbereid op school op de dag dat de schoolfoto’s worden genomen. Naast belangrijke datums, stof voor toetsen en huiswerk maak je er gewoon een mooi boekwerk van. Plak hem vol met leuke foto’s en laat je vrienden er leuke berichtjes in schrijven.

Etui

Om je agenda vrolijk in te vullen gebruik je natuurlijk allerlei kleuren pennen. Daarnaast heb je ook verschillende potloden nodig voor de tekenles. En een geodriehoek en passer voor bij wiskunde. Een heleboel spullen, dus wel makkelijk om die in een mooie etui te verzamelen.

Portemonnee

Want je mag best een keer iets lekkers halen in de kantine. Of gewoon een vers stuk fruit. Want een geplette banaan uit je tas vissen is ook niet zo fris. Verder kun je in je portemonnee je schoolpasje of biebpasje bewaren zodat deze niet beschadigd raken.

Make-up en deo

Je kent het wel, toen je thuis vertrok zag je look er perfect uit. Maar na een fietstocht door de wind, en erger nog, een regenbui, kun je als je op school bent weer opnieuw beginnen met stylen. En na een moeilijk proefwerk of de gymles kun je wel verfrissende deo gebruiken. Een paar must-have items dus om net zo fris en fruitig op school rond te lopen zoals je thuis vertrok.

Gebruik je kluisje!

Maak verder goed gebruik van je kluisje. Want voor elk vak een boek, werkboek én schrift is best veel om de hele dag in je tas te dragen. Je kunt elke pauze even je boeken gaan wisselen. Dat scheelt een hoop gesjouw en last van je rug.

Nog een leuke schooltas nodig?

Zoek je nog een leuke nieuwe schooltas? Bekijk onze collecties dan eens! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rugzak of schoudertas.