Praktische musthave voor ouders: de luiertas rugzak!

Dit bericht is geplaatst op 06 dec 2018

Een trendy én relatief nieuwe soort luiertas is de luiertas rugzak. Een verzorgingstas in de vorm van een rugzak. Een praktisch alternatief voor georganiseerde ouders! Waarom wij vinden dat de luiertas rugzak een musthave is, leggen we je in dit blogartikel uit.

Je handen altijd vrij!

Waarschijnlijk wel de belangrijkste reden om voor een rugzak uitvoering van een luiertas te gaan, is bewegingsruimte! Wanneer je op pad gaat met je kind(eren), zijn er veel momenten waarop het handig is als je je handen vrij hebt. Je bent constant in de weer en een zware schoudertas zorgt alleen maar voor belemmering. Met een luiertas die je gemakkelijk op je rug kan dragen, kan je zonder veel gedoe dagjes uit en reis je overal naartoe!  

Kidzroom Care Luiertas rugzak

Een unisex design

Niet verkeerd bedoelt, maar we zien zelden een man met een roze fleurige schoudertas rondlopen. Wat wel een zeer geliefd model tas onder ons mannelijk geslacht is, is de praktische rugzak. Precies om die reden is het heel verstandig om een luier rugzak aan te schaffen. Je slaat namelijk twee vliegen in één klap. Zo kan je de verzorgingstas fijn afwisselen met de vader van je kleine of stiekem hem altijd de rugzak laten dragen, ideaal!

Waar let je op bij het kopen van een rugzak luiertas?

Natuurlijk heb je per merk en model tas te maken met verschillende aspecten waar je vooraf over na hebt kunnen denken. Van welk materiaal moet de tas zijn? Ben je prijsbewust en ga je voor een goedkoop model?  Het verschil per tas zit in de volgende specificaties:

  • - Afmetingen
  • - Materiaal
  • - Aantal voorvakken
  • - Aantal binnenvakken
  • - Aanwezigheid van een bekerhouder, verschoningsmatje en ophanglus

Aanrader! Kidzroom Care collectie

In onze shop vind je de Kidzroom care collectie. Deze collectie bestaat uit verzorgingstassen in high quality leather look en hebben een luxueuze uitstraling met oog voor details en functionaliteit. Bekijk de tassen zelf in onze luiertassen collectie

luiertas rugzak Lovely

 De Kidzroom luier rugzak Lovely is verkrijgbaar in het zwart of bruin. Prijs €69,95

 

Luiertas rugzak popular

De Kidzroom luier rugzak Popular is verkrijgbaar in het zwart, grijs, navy of bruin. Prijs €69,95

Shop je tas bij Leuketas.nl!

Hebben we je overtuigd van deze praktische musthave? Bestel je luiertas rugzak bij Leuketas vóór 13.00 uur en op dezelfde dag is je tas verzonden!