Meet Kidzroom at the We Are Pregnant event

Dit bericht is geplaatst op 15 okt 2018

 We are Pregnant event

Vorig jaar werd de eerste editie van het We Are Pregnant event georganiseerd. Het werd één groot (baby) feestje! Een tweede editie kon dan natuurlijk ook niet uitblijven! Dit jaar wordt het nog een groter feestje aangezien één van de mooiste merken die we verkopen, Kidzroom, er met een super toffe stand staat!

Het We Are Pregnant event wordt in de Werkspoorkathedraal georganiseerd. Een mooie, centraal gelegen locatie in het midden van het land met volop (gratis) parkeergelegenheid en gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of zelfs op de fiets. De Werkspoorkathedraal is een karakteristiek en uniek sfeervolle gebouw waar voor de gelegenheid door de verschillende merken een nog gavere setting gecreëerd wordt. De Werkspoorkathedraal zal voor de gelegenheid een walhalla voor iedere (aanstaande) ouder worden. 

Luiertassen en kinderrugzakken

Op het We Are Pregnant event zullen super veel gave merken en hun coole artikelen te zien en te koop zijn! Zo zul je gegarandeerd slagen voor de ultieme luiertas of een super gaaf kinderrugzakje om straks mee te kunnen nemen naar het kinderdagverblijf of voor een gezellig dagje uit. Daarnaast vind je er natuurlijk ook veel leuke kinderkleding, accessoires en kinderkamer spulletjes.  

 

Kidzroom verzorgingstassen tassen en rugzakjes voor kinderen

Kidzroom is al vele jaren een begrip onder (aanstaande) ouders en hun kinderen. De verzorgingstassen van Kidzroom kenmerken zich door unieke designs, praktische indelingen en uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn de kinderrugzakken van Kidzroom ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. 

Het mooie is dat wij samen met Kidzroom een unieke aanbieding hebben voor alle bezoekers van het We Are Pregnant event. Wil je weten wat? Bezoek Kidzroom op standnummer 234!