Gast op een bruiloft? Zeg ‘ja’ tegen deze bruiloft tasjes!

Dit bericht is geplaatst op 16 apr 2019

Vanaf deze maand geven steeds meer koppels het ja-woord. Het trouwseizoen is geopend! Superleuk als je met je dierbaren de liefde kunt vieren! Ben jij uitgenodigd als gast voor deze unieke gebeurtenis? Dan wil je natuurlijk een bijpassend bruiloft tasje vinden. Laat ons je inspireren in dit blogartikel (en de prijzen van de tasjes zijn… super budget!).

Tips voor elke bruiloft gast!

Een belangrijke regel voor iedere bruiloft is ‘never outshine the bride’. Maar wat mag dan wel? We hebben een korte opsomming voor je gemaakt:

  • Beter lang dan kort; hiermee bedoelen we dat je geen korte rokjes of jurken aan moet doen. Daarnaast is een lange jurk vaak ook veel stijlvoller! Nu mag het een keer dus maak daar dan ook gebruik van.
  • Neem altijd een clutch of klein tasje mee; logisch, want je telefoon, lipgloss en sleutels wil je natuurlijk wel bij de hand hebben.
  • Draag hakken waar je op kunt lopen, het liefst voor de hele dag; als je dit niet lukt, wissel ze dan om met gepaste ballerina’s of hele chique sneakers!
  • Draag geen wit of crème; hiermee lijk je te veel op de bruid en dat wil je natuurlijk écht niet. Tenzij de dresscode ‘all white’ is, dan ga je voor wit!
  • Blijf weg van felle kleuren; hiermee kan het zijn dat jij de aandacht trekt en dat is vaak niet gewenst.
  • Kies voor pastel; met pastelkleuren zit je eigenlijk altijd goed! En het is natuurlijk een heerlijke kleur voor een lange jurk. Combineer die twee en je bent ready voor elke trouwdag!

Match je bruiloft tasje met het thema van de trouwdag

Nu we je een aantal tips hebben gegeven voor je outfit voor op de trouwdag, willen we je alvast op weg helpen met onderstaande tips. Vaak heeft een bruiloft een thema zoals landelijk, modern of strand. Het ligt er maar net aan waar de grote dag gaat plaatsvinden. Een tasje is een belangrijk item dat je outfit compleet maakt. Wat voor tasje is dan geschikt voor welk thema? 

  • - Strand bruiloft: je kunt voor een bohemian stijl gaan met bijvoorbeeld vlechten of franjes aan de tas
  • - Landelijke bruiloft: ga voor elegant met bijvoorbeeld een chique clutch
  • - Vintage bruiloft: hiervoor ga je natuurlijk naar een tweedehands zaak. TIP: ga voor een clutch met kanten details en verschillende wit tinten! 

Bruiloft tasjes van Genshii  

Het tassenmerk Genshii heeft een mooie party collectie met tasjes die perfect zijn  voor naar een bruiloft. Genshii is een Nederlands merk en staat voor elegantie, vrouwelijkheid en stijl. Dat is dan ook goed terug te zien in het design van de tasjes.

  

Bekijk hier de gehele Genshii collectie!