Een kindertas met dierenprint? Show your wild side!

Dit bericht is geplaatst op 29 jan 2019

Dierenprintjes zien we nog steeds écht overal verschijnen. En als we het hebben over dierenprintjes, dan hebben wij het niet alleen maar over de populaire panterprint. Nee, panter is allang niet meer de enige print, momenteel zien we juist hele andere dieren op kindertassen verschijnen! Van prehistorische dino’s tot aan gigantische walvissen, wij laten je graag zien welke dierenprintjes er allemaal zijn!

Stoere dino’s

We hebben ze nooit in het echt gezien, maar sinds de film Jurassic Park bestaat, zijn we verbijsterd over deze enorme dino’s die op onze aardbol rondliepen. Onze kleine boys zijn helemaal enthousiast wanneer ze een dinoprint rugzak met zich mee kunnen nemen. De rugzakken van Skooter zijn helemaal trendy met hun dino prints!

Skooter rugzak met dino's - €21,95

 
Skooter rugzak Animal Kingdom met dinosaurus print - €29,95

 

Schattige & fluffy dieren

Wanneer we puppy’s zien, wordt ons hart verwarmd door een overload aan fluffy cuteness. Deze schattige beestjes doen toch écht wat met ons. Net zoals wanneer wij voor het eerst de tassen zagen van Lulupop & The Cutiepies... Wat een onwijs schattige dieren staan op deze tassen!  Zie jij je kleine dreumes al rondlopen met zo’n tasje op haar/zijn rug?!

Lulupop & the Cutiepies rugzak met cute kat - €14,95


Lulupop & the Cutiepies rugzak met schattige bunny - €14,95

Onderwaterwereld: haaien & walvissen!

Ze hebben altijd iets angstaanjagends en gemeens, maar wij zien ze haast nooit.. We hebben het dan natuurlijk over onze vrienden uit de onderwaterwereld, namelijk haaien & walvissen. Deze mysterieuze beesten zouden we allemaal wel van dichtbij willen zien. Voor alle stoere kinderen heeft Skooter rugzakken gemaakt met haaien en walvissen. Zo kun je ze toch een beetje van dichtbij bekijken!

Skooter rugzak Wild Ones met haaien print - €29,95

Skooter rugzak Animal Kingdom - €34,95

Onwijs leuk hé, al deze dierenprintjes! Een hint alvast van ons: binnenkort verschijnen er nog meer tassen met dierenprintjes in ons assortiment! Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties en leuke acties? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en volg Leuketas op Facebook en Instagram!