Deze Fashion Collection is super hip!

Dit bericht is geplaatst op 27 okt 2017

Wel een Disney fan maar vind je de tassen met prinsessen en andere figuren uit de films iets te bont? Dan is onze Disney’s Fashion Collection echt iets voor jou!

Disney kennen we het beste van alle films. Zeg je Disney, dan denk je meteen aan Mickey en Minnie Mouse en de sprookjesprinsessen Sneeuwwitje, Doornroosje of Assepoester. De laatste jaren zijn er een hoop nieuwe Disney sterren bijgekomen. De Minions, Finding Dory, Cars en met stip op één Elsa en Olaf uit Frozen. Hier heeft Leuketas allerlei mooie tassen en accessoires van in vrolijke en felle kleuren. Maar we hebben nu ook een meer basic Disney collectie!

 

Speciaal label met trendy rugzakken

 

De Disney’s Fashion Collection is een label met trendy rugzakken met super hippe prints. Deze prints zijn gebaseerd op de all-time Disneyklassieker Mickey Mouse. Zijn figuur, en ook dat van Minnie en haar strik, vind je terug in de leuke dessins. Deze zijn strak en zou je als ouder ook gewoon willen hebben. De prints zijn in de twee basic kleuren zwart en wit en zijn daardoor tijdloos. Het formaat van de rugzakken is precies goed voor op een kinderrug. Een echte must-have!

 

Ook voor mama

 

Naast de kinderrugzakken is er ook aan de moeders gedacht met de “It’s my style” lijn van Minnie Mouse. De shopper, het schoudertasje of portemonneetje hebben een zwartleren look zien er chique uit. Bekijk snel welk model jij zelf of je kindje wil hebben in de webshop: Disney's Fashion Collection.