Leuketas.nl - Blog

Nieuwtjes over Leuketas.nl en producten

 • Vanaf nu bij Leuketas: Kidzroom Luierrugzakken

  Met een baby, luiers en alle noodzakelijke dingen die je onderweg nodig hebt op pad gaan is een behoorlijke uitdaging. Met de luierrugzak heb je je handen vrij, zodat je je volledig kunt concentreren op je kindje.

  Lees verder

 • Cars 3 in de bios: Bliksem is nog niet klaar met racen

  Vanaf 12 juli draait de nieuwste Cars film in de Nederlandse bioscopen. Vond jij deel 1 en 2 ook helemaal te gek? Dan ben je vast nieuwsgierig hoe het met Bliksem McQueen verder gaat!

  Lees verder

 • Leuketas.nl heeft in samenwerking met Mylène en Rosanne een leuke weggeefactie!

  Leuketas.nl heeft in samenwerking met de beroemde tweeling Mylène en Rosanne een leuke weggeefactie!

  Lees verder

 • "Play! Pokémon seizoen 2017"

  Pokémon verzamelkaarten fans en fans van de Pokémon videospellen kunnen zich voorbereiden om het "Play! Pokémon seizoen 2017".

  Lees verder

 • Nijntje, lief klein konijntje!

  Nijntje is magisch en tijdloos. Door de minimalistische tekeningen kun je je fantasie de vrije loop laten! Tijdloos is ook onze fantastische Nijntje Candy collectie.

  Lees verder

 • Leuke tas houdt van leuke dieren!

  4 oktober is werelddierendag! Ben jij net als Leuketas gek op leuke dieren? Profiteer dan nu van onze speciale dierendag korting. Je ontvangt 15% korting op alle leuke rugzakken en tassen 

  Lees verder

 • De Soy Luna Rollertour

  Vanaf 29 augustus kun je elke dag genieten van de nieuwe serie Soy Luna! Eén van Luna's grootste passies is rolschaatsen. Disney channel organiseert daarom de Soy Luna Rollertour!

  Lees verder

 • Top aankoop FC Barcelona

  Waanzinnig nieuws! FC Barcelona heeft een top aankoop gedaan met Jasper Cillesssen! Daar mogen wij, als Nederlanders best trots op zijn. Support Jasper en koop een FC Barcelona rugzak uit onze collectie.

   FC Barcelona rugzakFC Barcelona tas

 • Nederland maakt zich op voor een Pokémon GO rage!

  De Pokémon GO rage is wereldwijd ontketend! Officieel is de app in Nederland nog niet verkrijgbaar, maar dat weerhoudt duizenden er niet van het spel toch alvast te spelen!

  Het spel is gebaseerd op augmented reality: spelers zien op hun mobiel een kaart die overeenkomt met de omgeving. Daarop verschijnen figuren die Pokémon heten. Door deze te vangen, komen spelers steeds verder in het spel.

  Laat je ook niet weerhouden om alvast een Pokémon rugzak of koffer aan te schaffen voordat je op pad gaat. Bekijk snel de collectie van leuketas.nl.

  Gotta catch 'em all!

 • Kidzroom & Mama en Zo

  Bij Mama en Zo, de grootste online community in Nederland voor zwangere vrouwen en mama’s met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar, verschijnt al direct een glimlach bij het zien van de vrolijke Veggies collectie van Kidzroom. Kleine rugzakjes in handig formaat voor alle benodigdheden voor onderweg, of het nu naar school of een dagje uit is. Een lach is verzekerd! Klik hier om de collectie te bekijken.

  mamaenzo

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2