Meisjes of jongens portemonnee

Voor je eerste zakgeld of zelf verdiende centjes heb je als kind een portemonnee nodig. In een kinderportemonnee van Leuktas berg je je geld veilig op. Leuketas.nl heeft portemonnees van de bekendste actiehelden, tekenfilms en kinderseries. Zo kun je je kinderen met een gerust gevoel een ijsje laten halen en hoef je niet bang te zijn dat ze geld kwijtraken onderweg.


Match je portemonnee bij je rugzak

Heb je al een mooie rugzak of andere tas? Dan wil je ook genoeg spulletjes hebben om in deze tas mee te nemen. Ten eerste kan een eigen portemonnee dan niet ontbreken. Want je geld los bewaren in een grote rugzak is natuurlijk geen goed idee. De kans is dan groot dat je het kwijt raakt. Dat is enorm zonde. Maar als je meteen een bijpassende portemonnee bestelt bij je rugzak kan dat niet gebeuren. Zo heeft Finding Dorey een uitgebreide tassenlijn met uiteraard ook een leuke kinderportemonnee. Kijk snel in ons assortiment welke Disney-figuren nog meer op jouw geld kunnen passen. Kies bijvoorbeeld voor een meisjes portemonnee van Minnie Mouse. Hoe dan ook, een leuke meisjes of jongens portemonnee vind je op Leuketas.nl. 

Ga shoppen met je eigen kinderportemonnee

Heb je je zakgeld goed opgeborgen in je portemonnee dan kun je veilig gaan shoppen! Of als je samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar de bios gaat kun je zelf popcorn kopen. En als het lekker weer is kun je een ijsje halen bij de ijscoman. Maar ook als je nog te klein bent om alleen weg te gaan is een eigen kinderportemonnee heel leuk om mee te spelen. Richt thuis je eigen winkeltje in en maak je eigen muntjes van bijvoorbeeld karton. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om te komen winkelen. Met een echte portemonnee lijkt het dan net of je echt boodschappen gaat doen.