Portemonnees

Wilt u portemonnees kopen? Bekijk ons brede assortiment van portemonnees en vind de portemonnee waar u naar op zoek bent. Vadobag.nl biedt een uitgebreid assortiment portemonnees van verschillende populaire brand en licenties, waardoor u voor elke leeftijdsgroep een portemonnee aan uw assortiment toe kan voegen. Vadobag heeft portemonnees van de populairste kinderhelden uit TV series en films in haar collecties. Vadobag verkoopt onder andere portemonnees van Frozen, Paw Patrol en Minnie & Mickey Mouse.

 

17 artikel(en)

Match je portemonnee bij je rugzak

Heb je al een mooie rugzak of andere tas? Dan wil je ook genoeg spulletjes hebben om in deze tas mee te nemen. Ten eerste kan een eigen portemonnee dan niet ontbreken. Want je geld los bewaren in een grote rugzak is natuurlijk geen goed idee. De kans is dan groot dat je het kwijt raakt. Dat is enorm zonde. Maar als je meteen een bijpassende portemonnee bestelt bij je rugzak kan dat niet gebeuren. Zo heeft K3 een uitgebreide rugzakkenlijn met uiteraard ook een leuke kinderportemonnee. Kijk snel in ons assortiment welke Disney-figuren of andere kinderhelden op jouw geld kunnen passen. Kies bijvoorbeeld voor een meisjes portemonnee van Minnie Mouse. of een jongens portemonnee van FC Barcelona. Hoe dan ook, een leuke meisjes of jongens portemonnee vind je op Leuketas.nl. 

 

Ga shoppen met je eigen kinderportemonnee

Heb je je zakgeld goed opgeborgen in je portemonnee dan kun je veilig gaan shoppen! Of als je samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar de bios gaat kun je zelf popcorn kopen. En als het lekker weer is kun je een ijsje halen in de ijssalon. Maar ook als je nog te klein bent om alleen weg te gaan is een eigen kinderportemonnee heel leuk om mee te spelen. Richt thuis je eigen winkeltje in en maak je eigen muntjes van bijvoorbeeld karton. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om te komen winkelen. Met een echte portemonnee lijkt het dan net of je echt boodschappen gaat doen.

 

Een kinderportemonnee van Leuketas.nl 

Leuketas.nl heeft een hele leuke selectie kinderportemonnees in haar assortiment. De meest populaire kinderfilm of seriehelden zien je terug in het aanbod. Alle portemonnees hebben een vriendelijk prijsje en zo blijft er ook nog wat geld over om in jouw nieuwe portemonnee te bewaren. Of je nu kiest voor een meisjes portemonnee van K3, Lulupop & the Cutiepies of een jongensportemonnee van Cars, Spiderman of Pokémon, het zal een feest zijn jouw geld op te bergen of uit te geven in deze kinderportemonnee.