Paraplu's

Wilt u paraplu’s kopen? Bekijk ons brede assortiment van paraplu’s en vind de paraplu waar u naar op zoek bent. Vadobag.nl biedt een uitgebreid assortiment paraplu’s van verschillende populaire brand en licenties, waardoor u voor elke leeftijdsgroep een paraplu aan uw assortiment toe kan voegen. Vadobag heeft paraplu’s van de populairste kinderhelden uit TV series en films in haar collecties. Vadobag verkoopt onder andere paraplu’s van Disney Fashion, de Minions en Frozen.

12 artikel(en)

 

Vrolijk in de regen met een kinderparaplu 

Lente, zomer, herfst of winter, in Nederland heb je het hele jaar een paraplu nodig. Er zijn heel veel verschillende soorten regenbuien. Zo zijn er zomerse buien na een warme dag, die heerlijk kunnen aanvoelen, maar ook ijskoude miezerregen of stortbuien waardoor je in één keer doorweekt of verkleumd op school of op je plek van bestemming aankomt. Iedereen heeft dan ook wel een paraplu in huis om een nat pak te voorkomen. Niet alleen volwassenen gebruiken graag een paraplu, maar ook kinderen vinden het leuk om hun eigen paraplu te hebben, vooral als ze een paraplu hebben van hun meest stoere of allerliefste kinderheld.

 

Paraplu’s voor kinderen van Disney of Brandweerman Sam 

Niet iedereen heeft een hekel aan regen. Als kind is het super leuk om met regenlaarzen in plassen te stampen. Nog leuker is om met jouw eigen paraplu door de regen te lopen. Een paraplu voor kinderen is kleiner en daarom gemakkelijk mee te nemen. Je kunt een kinderparaplu naast de deur hangen in de gang, zodat je deze nooit vergeet wanneer je op een regenachtige dag naar buiten gaat, of je legt de paraplu in de achterbak van de auto, dan kun je de paraplu natuurlijk nooit vergeten. Wanneer je de keuze aan kinderen overlaat, kiezen zij natuurlijk altijd voor een paraplu van hun favoriete TV of filmheld. Zo zijn er ontzettend leuke en vrolijke paraplu’s voor kinderen van Frozen, Cars en Minnie Mouse, maar ook van PJ Masks, Spiderman en Brandweerman Sam. De paraplu’s zijn gemaakt van een stevige maar niet al te zware polyester waardoor ze gemakkelijk door kinderen in de lucht gehouden kunnen worden. Daarnaast klappen de paraplu’s van Leuketas.nl soepel en eenvoudig open waardoor de hulp van vader of moeder niet nodig is.

 

Shop de leukste kinderparaplu bij leuketas.nl

Een kinderparaplu is altijd vrolijk gekleurd met leuke prints en heeft een kleiner formaat. Kinderparaplu’s zijn eenvoudig  mee te nemen en gemakkelijk voor kinderen om open te klappen. Leuketas.nl heeft de leukste paraplu’s voor jongens en meisjes. De leukste paraplu voor kinderen shop je natuurlijk bij Leuketas.nl.