Kinder etuis

Etuis zijn super handig om al je schrijfgerei en dergelijke in te bewaren en mee naar school te nemen. Zo heb je al je pennen, stiften en potloden altijd binnen handbereik en overzichtelijk in één etui. Leuketas.nl speelt in op de trends waar kinderen momenteel fan van zijn. Zo zit er altijd wel een leuke school etui bij voor jou of voor je kids. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment!


Schooletui

Wanneer je kinderen naar school gaan, hebben ze natuurlijk wel een schooletui nodig. Zo kunnen ze altijd hun eigen pennen en kleurpotloden meenemen. Bij ons vind je kinder etuis van allerlei leuke tekenfilm figuren. We hebben voor ieder wat wils. Onze stevige schooletuis zijn groot genoeg voor alle spulletjes die je kinderen mee moeten nemen naar school. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een schooletui te kopen die past bij je rugzak! Het ziet er natuurlijk super leuk uit als je Finding Dory etui perfect bij je Finding Dory schooltas past.   Race je naar het klaslokaal met een cars etui of blijf je de hele dag vrolijk dankzij de glimlach van de meiden van K3? 

Kinder etuis voor jongens en meisjes

Bij leuketas.nl vind je voor zowel jongens als meisjes de allerleukste schooletuis. Voor jongens hebben we bijvoorbeeld een stoere Cars etui. Maar ook de kinder etuis van Brandweerman Sam, Mickey Mouse, Star Wars, The Avengers en Planes zijn erg populair bij de jongens. Meisjes kiezen vaker voor een echte meisjesachtige etui met veel roze zoals die van Violetta. Verder zijn de Shopkins, Minnie Mouse, Disney's Fairies Tinker Tink, K3, Masha en de beer en Peppa Pig schooletuis geliefd bij de meisjes. Als je als meisje van jongens dingen houdt, of als jongen van meisjes dingen, dan kun je natuurlijk ook gewoon een andere kopen. Zolang jij maar gelukkig bent met je nieuwe schooletui!