Etuis

Een schooletui is nodig voor school om alle schrijfwaren zoals pennen, potloden en een gum mee te nemen. Maar ook als je niet naar school gaat is een etui heel geschikt om alle schrijf,- en knutselspullen op te bergen. Bij leuketas.nl vind je etuis vele verschillende soorten etuis dus voor ieder wat wils.

7 artikel(en)

 

Schooletui

Wanneer je kinderen naar school gaan, hebben ze natuurlijk wel een schooletui nodig. Zo kunnen ze altijd hun eigen pennen en kleurpotloden meenemen. Bij ons vind je kinder etuis van allerlei leuke tekenfilm figuren. We hebben voor ieder wat wils. Onze stevige schooletuis zijn groot genoeg voor alle spulletjes die je kinderen mee moeten nemen naar school. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een schooletui te kopen die past bij je rugzak! Het ziet er natuurlijk super leuk uit als je My Little Pony etui perfect bij je My Little Pony rugzak past. Race je naar het klaslokaal met een Cars etui of blijf je de hele dag vrolijk dankzij de glimlach van de meiden van K3

 

Kinder etuis voor jongens en meisjes

Bij Leuketas.nl vind je voor zowel jongens als meisjes de allerleukste schooletuis. Voor jongens hebben we bijvoorbeeld een stoere Cars etui. Maar ook de kinder etuis van Brandweerman Sam, Mickey Mouse en Pokémon zijn erg populair bij de jongens. Meisjes kiezen vaker voor een echte meisjesachtige etui met veel roze zoals die van Frozen, Disney's Fairies of My Little Pony. Je kunt ervoor kiezen dezelfde etui als je bestie te nemen of je bestie dezelfde etui als jij hebt cadeau te geven. Een schooletui is namelijk een super leuk verjaardagscadeau en wat is er nu leuker dan samen naast elkaar in de schoolbanken te zitten met dezelfde etui?

 

Schooletuis in het assortiment van Leuketas.nl

Leuketas.nl heeft een zeer groot aanbod etuis voor school. Op de schooletuis zien we de meest populaire film,- en tv helden voor kinderen terug. Er zijn vele verschillende soorten etuis terug te vinden op de website van Leuketas.nl. Naast de schooletuis waar je je eigen spullen in op kunt bergen, kun je ook kiezen voor een etui waar alle spullen al inzitten. Wel zo handig! En ook deze bestel je natuurlijk gemakkelijk en snel op Leuketas.nl.