Accessoires

62 artikel(en)

 

Accessoires 

Leuketas.nl heeft een uitgebreid assortiment accessoires, waaronder etuis, portemonnees, paraplu’s en sleutelhangers. Voor alle accessoires die je graag in je tas of rugzak stopt kun je ook terecht bij leuketas.nl.

 

Accessoires voor jong en oud 

Wanneer je naar school of naar de stad gaat heb je altijd accessoires zoals een etui of portemonnee nodig om je schrijfspullen of geld in op te bergen. Helaas kun je vaak ook niet zonder paraplu op pad gaan. Leuketas.nl heeft een uitgebreid assortiment accessoires. De meest populaire film,- en tv helden voor kinderen vind je namelijk niet alleen terug in onze collecties rugzakken en tassen maar ook in bijpassende accessoires zoals een etui, portemonnee of paraplu. Wat is er nu leuker voor je kind om zowel een rugzak of schoudertas als een etui en portemonnee van hun grote held te hebben? Bij Leuketas.nl kun je ook terecht voor damesportemonnees of een leuke sleutelhanger. Daarnaast zijn de hippe designs van de Disney fashion collecties geschikt voor jong en oud.

 

Handige accessoires bij Leuketas.nl 

Accessoires zijn handig voor het opbergen van schrijfspullen, geld of het gemakkelijk kunnen herkennen en terugvinden van je sleutelbos in het geval van een sleutelhanger. Daarnaast is een paraplu uiteraard een onmisbare accessoire wanneer je met regen op pad gaat. Leuketas heeft een ruime keuze uit accessoires van de meest populaire kinderhelden zoals Cars, Spiderman en Brandweerman Sam voor de jongens en Frozen, K3 en Minnie Mouse voor de kleine meisjes. Shop je bij Leuketas dan heb je altijd iets leuks in je tas. Shop veilig en snel uit het ruime assortiment van Leuketas.nl.